Marco Poos verrast door VriendenLoterij

Met zijn vrouw en dochter Vera dacht hij langs te komen op het Metakids-kantoor voor enkel een kopje koffie. Goed en wel binnen werd hij verrast met een cheque van de VriendenLoterij.

Al jaren zet Marco Poos zich in voor Metakids. Zijn dochter Vera heeft een ernstige metabole ziekte en samen met zijn gezin doet hij er alles aan om metabole ziekten op de kaart te zetten. Door evenementen te organiseren, spullen te verkopen en heel vaak de ernst van metabole ziekten in gesprekken te benadrukken.
Om hem te bedanken voor deze inzet had het team van Metakids hem opgegeven bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Dit fonds is ingesteld om de vrijwilligers van aangesloten goede doelen in het zonnetje te zetten. Marco kreeg een cheque ter waarde van 1000 euro om een dag lang met zijn drie zonen te racen in een raceauto op een echt circuit. Hij reageert: "Wow, dit had ik echt nooit verwacht, wat een mooie verrassing! Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan Metakids zodat er meer aandacht komt voor metabole ziekten. Ons gezin zet zich hier met veel enthousiasme voor in. Bijzonder attent van de VriendenLoterij dat we nu deze prijs krijgen, maar we zijn blij dat we iets kunnen doen."