14 april 2021

Voorzichtig goed nieuws: de Dam tot Damloop gaat waarschijnlijk op 18 en 19 september 2021 plaatsvinden en Metakids is er graag met jullie bij. In 2020 ging de loop tussen Amsterdam en Zaandam niet door. Lees hoe je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen.

Het sportevenement waarbij deelnemers fietsen, wandelen of hardlopen, trekt jaarlijks voor sportievelingen die zich voor Metakids inzetten. In 2020 ging het evenement vanwege de coronapandemie niet door. Metakids hoopt dat deze kans om te sporten voor onderzoek naar metabole ziekten dit jaar weer plaats kan vinden. In 2019 deden er maar liefst 230 mensen met en voor Metakids mee tijdens deze twee dagen. Wat ons betreft worden dit er in 2021 nog veel meer! Het is een mooie kans om sportief onderzoek naar metabole ziekten mogelijk te maken.

Het verslag en de foto’s van de Dam tot Damloop 2019 vind je hier.

Metakids hoopt van harte dat er dit jaar weer een mooie editie kan plaatsvinden van het sportevenement. Een editie waarin ouders, vrienden en collega’s zich samen sportief kunnen inzetten voor onderzoek en na afloop gezellig bijkletsen bij de eigen Metakidstent. Meedoen kan dan in een eigen team, maar ook met het grote Metakidsteam.

Metakids onderhoudt contact met de organisatie van de loop en zal ook de aanwijzingen en maatregelen blijven volgen. Oud-deelnemers en mensen die in 2020 mee zouden doen hebben al een ‘save the date’ e-mail ontvangen van ons. Zodra het mogelijk is om via Metakids deel te nemen, volgt meer informatie.

Ook op de hoogte blijven?

Meld je aan voor de Metakids nieuwsbrief! Dit kan onder deze pagina. En begin vooral alvast met trainen!