Wil je met jouw organisatie ook bijdragen aan een oplossing voor metabole ziekten? Word dan onze partner.

Er zijn verschillende manieren om je partnership in te vullen:

  • Steun een specifiek onderzoek naar een behandeling
  • Verbind je aan een (voorlichtings)campagne
  • Stel je dienst of specialisme beschikbaar
  • Ga met een groep collega’s een sportieve uitdaging aan voor onderzoek

Bespreek de mogelijkheden

Een partnerschap bepaal je samen. Ons uitgangspunt is een win-win voor beide organisaties, wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met Dominique Knaepen op 06 – 48 36 25 67 of d.knaepen@metakids.nl of met Alexandra van den Top via 06 –  48 37 17 56 of a.vandentop@metakids.nl. Sámen vinden we een oplossing voor metabole ziekten.

Structurele partners

JCDecaux

JCDecaux helpt Metakids om metabole ziekten op de kaart te zetten. Want zij geloven, net als wij, dat meer bekendheid rondom metabole ziekten leidt tot een snellere oplossing voor kinderen. Metakids is ontzettend blij met de hulp van deze trouwe partner.

VriendenLoterij

Metakids is sinds 2014 vaste beneficiënt van de VriendenLoterij. De VriendenLoterij is hiermee een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.
Hoe meer mensen een lot kopen, hoe meer onderzoek er gedaan kan worden naar metabole ziekten. Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.

Ik koop een lot voor Metakids

De Postcode Loterij

Metakids is vaste beneficiënt van de Postcode Loterij. De Postcode Loterij is een zeer belangrijke partner in onze zoektocht naar een behandeling voor metabole ziekten.
Zo geven we alle kinderen met een metabole ziekte een kans.